Pensiunea Castania Polovragi

Oferta de cazare la Pensiunea Castania din Polovragi preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Castania are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Castania 2016

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Castania

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Castania din Polovragi Polovragi judetul Gorj. Pensiunea Castania din Polovragi Polovragi judetul Gorj dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 4 stele

Numar camere

11 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

22 locuri

Locatia

Polovragi

Adresa

- Sat Polovragi, Polovragi, judetul Gorj
 

Cazare la Hostel Pan din Polovragi Polovragi judetul Gorj. Hostel Pan din Polovragi Polovragi judetul Gorj dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Camere Mili din Polovragi Polovragi judetul Gorj. Camere Mili din Polovragi Polovragi judetul Gorj dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Cheile Oltetului din Polovragi Polovragi judetul Gorj.

 

Cazare la Pensiunea Saradavy din Polovragi Polovragi judetul Gorj. Pensiunea Saradavy din Polovragi Polovragi judetul Gorj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Camere Miraj din Polovragi Polovragi judetul Gorj. Camere Miraj din Polovragi Polovragi judetul Gorj dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Din Salcami din Polovragi judetul Gorj. Pensiunea Casa Din Salcami din Polovragi judetul Gorj dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Castania si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).