Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).

Eşti aici

Proprietar neserios

imaginea utilizatorului Valentin C.

Referinta cazare

Nota unitate

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Curatenie

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Confort

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Locatie

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Facilitati

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Personal

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Raport Calitate-Pret

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Negativ

Persoane ca d-na Anca Anghelescu nu merita si nu trebuie sa incerce macar sa ofere servicii turistice. Am sunat azi la pranz intreband daca are o camera libera. Doamna m-a intrebat la randul dumneaei sovaielnic daca poate sa ma sune inapoi. Nu a binevoit in decurs de doua ore, asa ca am sunat eu din nou in mod repetat. Insa doamna Anghelescu nu a binevoit nici macar sa-mi raspunda. Am sunat de pe alt telefon pe numarul de fix al pensiunii. Mi-a raspuns o colega a gazdei, care dupa ce a comunicat pasamite prin mesaje cu dumneaei, mi-a transmis intr-un tarziu ca asteapta confirmare de la un grup mai mare de turisti. Oare n-ar fi fost mai civilizat ca d-na Anghelescu sa-mi comunice acest lucru? Concluzie: proprietarii nu stiu sa ofere servicii turistice si nu prezinta incredere.
like0
Proprietar neserios | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.