Pensiunea Andreea Gura Raului

Oferta de cazare la Pensiunea Andreea din Gura Raului preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Andreea are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Andreea 2016

Review

4.5
Nota medie: 4.5 (1 voturi )

Pensiunea Andreea

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Andreea din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Andreea din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

6 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Gura Raului

Telefon mobil

0269-572.245

Adresa

Nr. 843 Sat Gura Raului, Gura Raului, judetul Sibiu
 

Cazare la Pensiunea Lacul De Argint din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu.

 

Cazare la Cabana Suru din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Cabana Suru din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Lucas din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Casa Lucas din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Cabana Kara din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Cabana Kara din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Ihora din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Ihora din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Norica din Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Norica din Gura Raului judetul Sibiu dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Maria din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Calin din Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Calin din Gura Raului judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Sanziana din Gura Raului judetul Sibiu. Pensiunea Sanziana din Gura Raului judetul Sibiu dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Cabana Cindrel din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu. Cabana Cindrel din Gura Raului Gura Raului judetul Sibiu dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Andreea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).