Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).

Eşti aici

MIZERABIL - DE EVITAT

imaginea utilizatorului Alin Vlad

Referinta cazare

Nota unitate

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Review Curatenie

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Confort

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Locatie

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Review Facilitati

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Personal

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Raport Calitate-Pret

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Negativ

Cuvantul care descrie cel mai bine acest camping este MIZERIE. Am avut ghinionul sa-mi petrec vacanta aici si pot confirma ca rare sunt cazurile cand lenjeria paturilor este schimbata dupa plecarea turistului (inainte de venirea altuia). Toaletele amintesc de WC-ul din spatele curtii de la tara… mirosul iti muta nasul din loc, iar “privelistea” te indeamna sa alegi o toaleta, cu bani, in zona plajei. E putin tardiv pentru a trage un semnal de alarma (avand in vedere ca se apropie starsitul sezonului), dar staful meu este SA EVITATI ACEST LOC.
like0
MIZERABIL - DE EVITAT | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.