Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Vila La Famiglia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila La Famiglia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Vila Patrick din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Patrick din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

 

Cazare la Vila Ely din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Ely din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Camere Omurzac Enise din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Omurzac Enise din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Hostel Alexandra N din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hostel Alexandra N din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Hostel Marea Neagra 3 din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Hostel Solero din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hostel Solero din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Vila Angely - Corp B din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Angely - Corp B din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).