Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Diana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Diana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Hotel Holiday din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Holiday din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 56 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Ariel Si Nemo din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Casa Happy din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Happy din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Cu Foisor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Cu Foisor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Suciu din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Suciu din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Hotel Traian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Traian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 237 camere ( spatii ) cu un total de 474 locuri.

 

Cazare la Hotel Steaua De Mare din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 37 camere ( spatii ) cu un total de 77 locuri.

 

Cazare la Camere Vila Rocco din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Vila Rocco din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).