Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Gina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Camere Dumitrescu Marian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Tolea Tudorita din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Tolea Tudorita din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Elena din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Elena din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Vila Diana-cristina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Diana-cristina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.

 

Cazare la Hotel Lira din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Lira din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 83 camere ( spatii ) cu un total de 151 locuri.

 

Cazare la Hotel Complex Club Dunarea din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Tecuceanu Laurentiu Adrian din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Radu T. Doina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Hotel Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).