Oferta de cazare la Camping Pralyna Eforie Nord , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camping Pralyna 2020

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Anca Club din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Anca Club din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 45 camere ( spatii ) cu un total de 90 locuri.

 

Cazare la Hotel Lebada din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Lebada din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Stella Marina din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Camere Daly din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Daly din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Toro din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Toro din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Omer din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Omer din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Sport din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Sport din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 86 locuri.

 

Cazare la Hotel Belvedere din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Belvedere din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 118 camere ( spatii ) cu un total de 236 locuri.

 

Cazare la Hotel Hefaistos din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Hefaistos din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 209 camere ( spatii ) cu un total de 411 locuri.

 

Cazare la Hotel Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Carmen din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camping Pralyna Eforie Nord | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.