Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Rhodos din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Rhodos din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 68 locuri.

 

Cazare la Vila Coralia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Coralia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hostel Alexandra N din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hostel Alexandra N din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Hostel Casa Elisaveta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hostel Casa Elisaveta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Soarelui din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Hotel Diana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Diana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 133 camere ( spatii ) cu un total de 266 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Poiana Avrigului din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Vila Yza Belle din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Yza Belle din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Miraki din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Pensiunea Miraki din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Ariel Si Nemo din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).