Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camping Pralyna 2016

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Roxy & Mario din Eforie Nord Eforie judetul Constanta.

 

Cazare la Vila Veronica din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Veronica din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Hotel Cimas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Cimas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 33 camere ( spatii ) cu un total de 71 locuri.

 

Cazare la Hotel Ten Union din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Ten Union din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 75 camere ( spatii ) cu un total de 153 locuri.

 

Cazare la Hotel Atlas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Atlas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Hotel Meduza din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Meduza din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 231 camere ( spatii ) cu un total de 426 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Mirela din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Mirela din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.

 

Cazare la Camere Phoenix din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Phoenix din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Vis din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Vis din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 45 camere ( spatii ) cu un total de 98 locuri.

 

Cazare la Hotel Philoxenia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Philoxenia din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).