Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).

Eşti aici

Conditii inproprii pentru relaxare

imaginea utilizatorului Irina Mirea

Referinta cazare

Nota unitate

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Review Curatenie

3
Nota medie: 3 (1 voturi )

Review Confort

1
Nota medie: 1 (1 voturi )

Review Locatie

5
Nota medie: 5 (1 voturi )

Review Facilitati

5
Nota medie: 5 (1 voturi )

Review Personal

8
Nota medie: 8 (1 voturi )

Review Raport Calitate-Pret

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Pozitiv

Au biciclete si se pot folosi pentru plimbari pe malul lacului/ parc. Curatenis se face zilnic in fiecare camera. Aproape de plaja -4 min de plaja Paza asigurata si noaptea

Negativ

Desi se face curatenie zilnic la baie dusul sta sa cada si nu se poate inchide din cauza depunerilor. Minifrigiderul din camera curge fiind dat la cea mai mica temp. Vila se agla langa bâlci so nu tepoti odohni pana la 12 noaptea chiar si cu geamurile inchise. Intrarea se face prin spate in anumite camere si sunt scari pe care poti aluneca. Nu recomamd familiilor. Sunt doar 2 locuri de parcare in fata vilei in rest gasesti sa parchezi dar risti sa fi furat cu bâlciul langa vila. Ca sa ma cazez am pierdut o zi de plaja din cauza ca nu se eliberase camera de o 'doamna' care negociase sa ramana pana la ora 14 in camera. Nu exista bucatarie comuna. Nu recomand. Nu ma mai intorc.
like0
Conditii inproprii pentru relaxare | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2797) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on bool în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.