Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Calla Inn din Constanta judetul Constanta. Hotel Calla Inn din Constanta judetul Constanta dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hostel Austin din Constanta judetul Constanta. Hostel Austin din Constanta judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 66 locuri.

 

Cazare la Hotel Havana din Constanta judetul Constanta. Hotel Havana din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta. Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Hotel Ferdinand din Constanta judetul Constanta. Hotel Ferdinand din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 41 locuri.

 

Cazare la Hotel Ciresica din Constanta judetul Constanta. Hotel Ciresica din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Vila Oriana din Constanta judetul Constanta. Vila Oriana din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Cherica din Constanta judetul Constanta. Hotel Cherica din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Hotel Class din Constanta judetul Constanta. Hotel Class din Constanta judetul Constanta dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Hotel Minion din Constanta judetul Constanta. Hotel Minion din Constanta judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).