Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Dobrogea din Constanta judetul Constanta. Hotel Dobrogea din Constanta judetul Constanta dispune de 63 camere ( spatii ) cu un total de 147 locuri.

 

Cazare la Hotel Balada Nej din Constanta judetul Constanta. Hotel Balada Nej din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Maryiotis din Constanta judetul Constanta. Hotel Maryiotis din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hostel Luminita din Constanta judetul Constanta. Hostel Luminita din Constanta judetul Constanta dispune de 115 camere ( spatii ) cu un total de 313 locuri.

 

Cazare la Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta. Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta dispune de 99 camere ( spatii ) cu un total de 198 locuri.

 

Cazare la Hostel Taverna Macelarului din Constanta judetul Constanta. Hostel Taverna Macelarului din Constanta judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.

 

Cazare la Hotel Arion din Constanta judetul Constanta. Hotel Arion din Constanta judetul Constanta dispune de 80 camere ( spatii ) cu un total de 174 locuri.

 

Cazare la Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta. Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta dispune de 35 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

 

Cazare la Hotel Class din Constanta judetul Constanta. Hotel Class din Constanta judetul Constanta dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Hotel Simpa din Constanta judetul Constanta. Hotel Simpa din Constanta judetul Constanta dispune de 21 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).