Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Apartament Casa Tomis din Constanta judetul Constanta. Apartament Casa Tomis din Constanta judetul Constanta dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Hotel Havana din Constanta judetul Constanta. Hotel Havana din Constanta judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Hotel Capri din Constanta judetul Constanta. Hotel Capri din Constanta judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Ibis din Constanta judetul Constanta. Hotel Ibis din Constanta judetul Constanta dispune de 154 camere ( spatii ) cu un total de 308 locuri.

 

Cazare la Hostel Casa Olt din Constanta judetul Constanta. Hostel Casa Olt din Constanta judetul Constanta dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Vila Montana din Constanta judetul Constanta. Vila Montana din Constanta judetul Constanta dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Vila Barzoti din Constanta judetul Constanta. Vila Barzoti din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Hotel Class din Constanta judetul Constanta. Hotel Class din Constanta judetul Constanta dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Vila Reyna din Constanta judetul Constanta. Vila Reyna din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Hotel Voila din Constanta judetul Constanta. Hotel Voila din Constanta judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).