Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Sport din Constanta judetul Constanta. Hotel Sport din Constanta judetul Constanta dispune de 30 camere ( spatii ) cu un total de 60 locuri.

 

Cazare la Hotel Royal din Constanta judetul Constanta. Hotel Royal din Constanta judetul Constanta dispune de 50 camere ( spatii ) cu un total de 100 locuri.

 

Cazare la Hotel Cora din Constanta judetul Constanta. Hotel Cora din Constanta judetul Constanta dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Apartament Le Premier din Constanta judetul Constanta. Apartament Le Premier din Constanta judetul Constanta dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Hotel Millenium din Constanta judetul Constanta. Hotel Millenium din Constanta judetul Constanta dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Hostel Austin din Constanta judetul Constanta. Hostel Austin din Constanta judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 66 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Vila Bueno din Constanta judetul Constanta. Vila Bueno din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hotel Regal din Constanta judetul Constanta. Hotel Regal din Constanta judetul Constanta dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

 

Cazare la Hotel Florentina din Constanta judetul Constanta. Hotel Florentina din Constanta judetul Constanta dispune de 34 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).