Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Sky 2016

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta. Hotel Pacific din Constanta judetul Constanta dispune de 35 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

 

Cazare la Camere Wax din Constanta judetul Constanta. Camere Wax din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

 

Cazare la Vila Oriana din Constanta judetul Constanta. Vila Oriana din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta. Hotel Caraiman din Constanta judetul Constanta dispune de 99 camere ( spatii ) cu un total de 198 locuri.

 

Cazare la Hotel Bulevard Corp B din Constanta judetul Constanta. Hotel Bulevard Corp B din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hostel Taverna Macelarului din Constanta judetul Constanta. Hostel Taverna Macelarului din Constanta judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.

 

Cazare la Hotel Maria din Constanta judetul Constanta. Hotel Maria din Constanta judetul Constanta dispune de 77 camere ( spatii ) cu un total de 107 locuri.

 

Cazare la Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta. Hostel Ioana din Constanta judetul Constanta dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Camere La Stefii din Constanta judetul Constanta. Camere La Stefii din Constanta judetul Constanta dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Hotel Palace din Constanta judetul Constanta. Hotel Palace din Constanta judetul Constanta dispune de 99 camere ( spatii ) cu un total de 201 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).