Vila Lupusorul-magdalena Sovata

Oferta de cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Lupusorul-magdalena are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Vila Lupusorul-magdalena 2016

Review

0
Nici un vot inca

Vila Lupusorul-magdalena

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures. Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

8 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

18 locuri

Locatia

Sovata

Telefon mobil

0265-570.551

Fax

0265-570.701

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr. 66 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures. Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Motel Veritas din Sovata judetul Mures. Motel Veritas din Sovata judetul Mures dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures. Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Katona din Sovata judetul Mures. Camere Casa Katona din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures. Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Robika din Sovata judetul Mures. Pensiunea Robika din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Hostel Teleki din Sovata judetul Mures. Hostel Teleki din Sovata judetul Mures dispune de 33 camere ( spatii ) cu un total de 110 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Diana din Sovata judetul Mures. Pensiunea Diana din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures. Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Lupusorul-magdalena si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).