Oferta de cazare la Vila Lupusorul-magdalena Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Vila Lupusorul-magdalena Sovata

Oferta de cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Lupusorul-magdalena are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Lupusorul-magdalena 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Lupusorul-magdalena

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures. Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

8 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

18 locuri

Locatia

Sovata

Telefon mobil

0265-570.551

Fax

0265-570.701

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr. 66 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Camere Casa Florentina din Sovata judetul Mures. Camere Casa Florentina din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Romantic din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Romantic din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures. Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Kiss din Sovata judetul Mures. Camere Casa Kiss din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Maria din Sovata judetul Mures. Pensiunea Maria din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Cabana Barbantina din Sovata judetul Mures. Cabana Barbantina din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures. Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Lorincz din Sovata judetul Mures. Pensiunea Lorincz din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Lupusorul-magdalena si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Vila Lupusorul-magdalena Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.