Vila Andreea Sovata

Oferta de cazare la Vila Andreea din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Andreea are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Andreea 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Andreea

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Andreea din Sovata judetul Mures. Vila Andreea din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

9 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Campul Mic, Nr. F.n , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Pensiunea Gemenii din Sovata judetul Mures. Pensiunea Gemenii din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures. Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Pensiunea El Passo din Sovata judetul Mures. Pensiunea El Passo din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Cabana Hanul Conitei din Sovata judetul Mures. Cabana Hanul Conitei din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures. Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures. Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Delia din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Delia din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 11 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures. Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

 

Cazare la Hotel Lacu Ursu din Sovata judetul Mures. Hotel Lacu Ursu din Sovata judetul Mures dispune de 27 camere ( spatii ) cu un total de 54 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Robika din Sovata judetul Mures. Pensiunea Robika din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Andreea si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).