Oferta de cazare la Popas Turistic Cireselul Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Popas Turistic Cireselul Sovata

Oferta de cazare la Popas Turistic Cireselul din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Popas Turistic Cireselul are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Popas Turistic Cireselul 2020

Review

0
Nici un vot inca

Popas Turistic Cireselul

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Popas Turistic Cireselul din Sovata judetul Mures. Popas Turistic Cireselul din Sovata judetul Mures dispune de 51 camere ( spatii ) cu un total de 182 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Popas turistic

Categorie unitate cazare: 

  • 1 stea

Numar camere

51 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

182 locuri

Locatia

Sovata

Telefon mobil

0265-570.505

Fax

0265-570.505

Adresa

Str. Cireselului, Nr. 2 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Camere Casa Bucin din Sovata judetul Mures. Camere Casa Bucin din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Lorincz din Sovata judetul Mures. Pensiunea Lorincz din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures. Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

 

Cazare la Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures. Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Diana din Sovata judetul Mures. Pensiunea Diana din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Rubin din Sovata judetul Mures. Pensiunea Rubin din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Cabana Bavaria din Sovata judetul Mures. Cabana Bavaria din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures. Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Vila Maria din Sovata judetul Mures. Vila Maria din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Popas Turistic Cireselul si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Popas Turistic Cireselul Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.