Oferta de cazare la Pensiune Kurko Ildiko Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Pensiunea Kurko Ildiko Sovata

Oferta de cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Kurko Ildiko are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Pensiunea Kurko Ildiko 2020

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Kurko Ildiko

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

10 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

22 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Vila 28 bucegi , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Vila Man din Sovata judetul Mures. Vila Man din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures. Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Rubin din Sovata judetul Mures. Pensiunea Rubin din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Arinul din Sovata judetul Mures. Pensiunea Arinul din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures. Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Eden din Sovata judetul Mures. Pensiunea Eden din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Camere Csillag din Sovata judetul Mures. Camere Csillag din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Speranta din Sovata judetul Mures. Pensiunea Speranta din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Camere Anabell din Sovata judetul Mures. Camere Anabell din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Kurko Ildiko si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Pensiunea Kurko Ildiko Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.