Pensiunea Kurko Ildiko Sovata

Oferta de cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Kurko Ildiko are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Kurko Ildiko 2016

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Kurko Ildiko

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

10 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

22 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Vila 28 bucegi , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Hotel Szeifert din Sovata judetul Mures. Hotel Szeifert din Sovata judetul Mures dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Rusu din Sovata judetul Mures. Camere Casa Rusu din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Camere Tatar din Sovata judetul Mures. Camere Tatar din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures. Pensiunea Bella Di Notte din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Popas Turistic Cireselul din Sovata judetul Mures. Popas Turistic Cireselul din Sovata judetul Mures dispune de 51 camere ( spatii ) cu un total de 182 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Jeremias din Sovata judetul Mures. Camere Casa Jeremias din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Szandy din Sovata judetul Mures. Pensiunea Szandy din Sovata judetul Mures dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

 

Cazare la Vila Parc din Sovata judetul Mures. Vila Parc din Sovata judetul Mures dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Vila Sovata din Sovata judetul Mures. Vila Sovata din Sovata judetul Mures dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Vila Eurovacanta din Sovata judetul Mures. Vila Eurovacanta din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Kurko Ildiko si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).