Pensiunea Kurko Ildiko Sovata

Oferta de cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Kurko Ildiko are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Pensiunea Kurko Ildiko 2016

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Kurko Ildiko

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Kurko Ildiko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

10 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

22 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Vila 28 bucegi , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Pensiunea Kali din Sovata judetul Mures. Pensiunea Kali din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures. Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures. Camere Casa Dobric din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Roza din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Roza din Sovata judetul Mures dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Gedeon din Sovata judetul Mures. Pensiunea Gedeon din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Vadasz din Sovata judetul Mures. Camere Casa Vadasz din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hotel Alunis din Sovata judetul Mures. Hotel Alunis din Sovata judetul Mures dispune de 144 camere ( spatii ) cu un total de 288 locuri.

 

Cazare la Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures. Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Kurko Ildiko si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).