Pensiunea Csaki Sovata

Oferta de cazare la Pensiunea Csaki din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Csaki are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Pensiunea Csaki 2020

Review

0
Nici un vot inca

Pensiunea Csaki

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

6 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

19 locuri

Locatia

Sovata

Telefon mobil

0365-405.259

Adresa

Str. Rozelor, Nr. 1a , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures. Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Dan din Sovata judetul Mures. Camere Casa Dan din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures. Vila Izabela Nr. 38 din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Aby din Sovata judetul Mures. Pensiunea Aby din Sovata judetul Mures dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures. Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures. Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Maria din Sovata judetul Mures. Pensiunea Maria din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures. Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

 

Cazare la Cabana Alunis-sebes din Sovata judetul Mures. Cabana Alunis-sebes din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures. Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Csaki si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).