Oferta de cazare la Camere Casa Sovtina Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camere Casa Sovtina Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Sovtina din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Sovtina are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camere Casa Sovtina 2020

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Sovtina

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures. Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

9 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Lunga, Nr. 46/e , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Vila Eurovacanta din Sovata judetul Mures. Vila Eurovacanta din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Camere Anabell din Sovata judetul Mures. Camere Anabell din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Cabana Alunis-sebes din Sovata judetul Mures. Cabana Alunis-sebes din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Amnesia din Sovata judetul Mures. Pensiunea Amnesia din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Szoke Villa din Sovata judetul Mures. Pensiunea Szoke Villa din Sovata judetul Mures dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Delia din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Delia din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 11 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Szandy din Sovata judetul Mures. Pensiunea Szandy din Sovata judetul Mures dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Gemenii din Sovata judetul Mures. Pensiunea Gemenii din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Sovtina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camere Casa Sovtina Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.