Oferta de cazare la Camere Casa Rusu Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camere Casa Rusu Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Rusu din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Rusu are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camere Casa Rusu 2020

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Rusu

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Rusu din Sovata judetul Mures. Camere Casa Rusu din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

8 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

20 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Bradului, Nr. 32 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Vila Andreea din Sovata judetul Mures. Vila Andreea din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures. Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures. Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Vila Parc din Sovata judetul Mures. Vila Parc din Sovata judetul Mures dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Sandor din Sovata judetul Mures. Camere Casa Sandor din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Hajdu din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Hajdu din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Contesa din Sovata judetul Mures. Pensiunea Contesa din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Arinul din Sovata judetul Mures. Pensiunea Arinul din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Rusu si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camere Casa Rusu Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.