Oferta de cazare la Camere Casa Gisella Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camere Casa Gisella Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Gisella din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Gisella are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camere Casa Gisella 2020

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Gisella

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures. Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

3 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

6 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Cimpul Mic, Nr. 6 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Vila Eszter din Sovata judetul Mures. Vila Eszter din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Camping Vasskert din Sovata judetul Mures. Camping Vasskert din Sovata judetul Mures dispune de 31 camere ( spatii ) cu un total de 113 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Florentina din Sovata judetul Mures. Camere Casa Florentina din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Sandor din Sovata judetul Mures. Camere Casa Sandor din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Vichi din Sovata judetul Mures. Vila Vichi din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Katona din Sovata judetul Mures. Camere Casa Katona din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Orban din Sovata judetul Mures. Camere Casa Orban din Sovata judetul Mures dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Casa Hajdu din Sovata judetul Mures. Pensiunea Casa Hajdu din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 15 locuri.

 

Cazare la Vila Zorilor din Sovata judetul Mures. Vila Zorilor din Sovata judetul Mures dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Vila Ursu din Sovata judetul Mures. Vila Ursu din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Gisella si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camere Casa Gisella Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.