Camere Casa Claudia Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Claudia din Sovata preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Claudia are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camere Casa Claudia 2016

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Claudia

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures. Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

10 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr. 54 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Pensiunea Szoke Villa din Sovata judetul Mures. Pensiunea Szoke Villa din Sovata judetul Mures dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 42 locuri.

 

Cazare la Hotel Faget din Sovata judetul Mures. Hotel Faget din Sovata judetul Mures dispune de 138 camere ( spatii ) cu un total de 276 locuri.

 

Cazare la Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures. Hotel Tivoli din Sovata judetul Mures dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures. Hotel Pacsirta din Sovata judetul Mures dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

 

Cazare la Vila Parc din Sovata judetul Mures. Vila Parc din Sovata judetul Mures dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures. Camere Casa Sovtina din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures. Hotel Belvedere din Sovata judetul Mures dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Eva din Sovata judetul Mures. Pensiunea Eva din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures. Pensiunea Niko din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures. Motel Stana De Vale din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Claudia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).