Oferta de cazare la Camere Casa Claudia Sovata , adresa , localizare pe harta, preturi tarife 2015 ,rezervare online, poze, review-uri impresii

Mesaj de eroare

  • Warning: class_implements(): object or string expected în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, boolean given în file_get_stream_wrappers() (linia 136 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
 

Camere Casa Claudia Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Claudia din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Claudia are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2020 sau Paste 2020

Oferta cazare Camere Casa Claudia 2020

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Claudia

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures. Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

10 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr. 54 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Pensiunea Gedeon din Sovata judetul Mures. Pensiunea Gedeon din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures. Pensiunea Isuica Ii din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Andreea din Sovata judetul Mures. Vila Andreea din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures. Camere Casa Gisella din Sovata judetul Mures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Sovata din Sovata judetul Mures. Vila Sovata din Sovata judetul Mures dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Camere Csillag din Sovata judetul Mures. Camere Csillag din Sovata judetul Mures dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Vila Rigo Villa din Sovata judetul Mures. Vila Rigo Villa din Sovata judetul Mures dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Vila Ursu din Sovata judetul Mures. Vila Ursu din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures. Pensiunea Csaki din Sovata judetul Mures dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

 

Cazare la Motel Sora din Sovata judetul Mures. Motel Sora din Sovata judetul Mures dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Claudia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).

Camere Casa Claudia Sovata | Oferte turism

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: class_exists() expects parameter 1 to be string, array given în file_stream_wrapper_get_instance_by_uri() (linia 308 din /home/traveldeals/public_html/includes/file.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/traveldeals/public_html/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /home/traveldeals/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function getExternalUrl() on boolean în oembed_file_load() (linia 83 din /home/traveldeals/public_html/profiles/commons/modules/contrib/oembed/oembed.file.inc).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.