Camere Casa Claudia Sovata

Oferta de cazare la Camere Casa Claudia din Sovata preturi tarife 2016. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camere Casa Claudia are oferte de Craciun 2016 , Oferte Revelion 2017 sau Paste 2016

Oferta cazare Camere Casa Claudia 2016

Review

0
Nici un vot inca

Camere Casa Claudia

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures. Camere Casa Claudia din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camera inchiriat

Categorie unitate cazare: 

  • 2 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

10 locuri

Locatia

Sovata

Adresa

Str. Trandafirilor, Nr. 54 , Sovata, judetul Mures
 

Cazare la Camere Casa Bucin din Sovata judetul Mures. Camere Casa Bucin din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures. Vila Lupusorul-magdalena din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures. Pensiunea Feriga din Sovata judetul Mures dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Eurosandoor din Sovata judetul Mures. Pensiunea Eurosandoor din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Camping Vasskert din Sovata judetul Mures. Camping Vasskert din Sovata judetul Mures dispune de 31 camere ( spatii ) cu un total de 113 locuri.

 

Cazare la Hotel Danubius Health din Sovata judetul Mures. Hotel Danubius Health din Sovata judetul Mures dispune de 208 camere ( spatii ) cu un total de 416 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Panorama din Sovata judetul Mures. Camere Casa Panorama din Sovata judetul Mures dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Hotel Brigitte din Sovata judetul Mures. Hotel Brigitte din Sovata judetul Mures dispune de 40 camere ( spatii ) cu un total de 100 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Sisi din Sovata judetul Mures. Pensiunea Sisi din Sovata judetul Mures dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Dan din Sovata judetul Mures. Camere Casa Dan din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Casa Claudia si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).