Vila Violeta A Navodari

Oferta de cazare la Vila Violeta A din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Violeta A are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Violeta A 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Violeta A

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Violeta A din Navodari judetul Constanta. Vila Violeta A din Navodari judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

12 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

24 locuri

Locatia

Navodari

Adresa

Lac Sitghiol, Trup Mamaia Nord , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Phoenicia Holiday Resort din Navodari judetul Constanta. Hotel Phoenicia Holiday Resort din Navodari judetul Constanta dispune de 36 camere ( spatii ) cu un total de 72 locuri.

 

Cazare la Vila Mara din Navodari judetul Constanta. Vila Mara din Navodari judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

 

Cazare la Hostel Max din Navodari judetul Constanta. Hostel Max din Navodari judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Vila Pontica din Navodari judetul Constanta. Vila Pontica din Navodari judetul Constanta dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Y2 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Y2 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Vila Liliana 1 din Navodari judetul Constanta. Vila Liliana 1 din Navodari judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Hotel Minion din Navodari judetul Constanta. Hotel Minion din Navodari judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Cazare la Camping Lebada din Navodari judetul Constanta. Camping Lebada din Navodari judetul Constanta dispune de 180 camere ( spatii ) cu un total de 720 locuri.

 

Cazare la Vila Raluca din Navodari judetul Constanta. Vila Raluca din Navodari judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Vila Mara din Navodari judetul Constanta. Vila Mara din Navodari judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Violeta A si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).