Vila Veronica Navodari

Oferta de cazare la Vila Veronica din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Veronica are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Veronica 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Veronica

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Veronica din Navodari judetul Constanta. Vila Veronica din Navodari judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

18 locuri

Locatia

Navodari

Telefon mobil

0723-523.048

Adresa

Str C1, Nr 12 , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Vila Raluca din Navodari judetul Constanta. Vila Raluca din Navodari judetul Constanta dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Vila Jamaica din Navodari judetul Constanta. Vila Jamaica din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Hotel Delfin din Navodari judetul Constanta. Hotel Delfin din Navodari judetul Constanta dispune de 84 camere ( spatii ) cu un total de 168 locuri.

 

Cazare la Bungalow Lebada din Navodari judetul Constanta. Bungalow Lebada din Navodari judetul Constanta dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 84 locuri.

 

Cazare la Hotel Arena Regia Hotel & Spa din Navodari judetul Constanta.

 

Cazare la Vila Lorena din Navodari judetul Constanta. Vila Lorena din Navodari judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia Z3 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia Z3 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

 

Cazare la Hostel Napoli din Navodari judetul Constanta. Hostel Napoli din Navodari judetul Constanta dispune de 31 camere ( spatii ) cu un total de 62 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X6 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X6 din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.

 

Cazare la Vila Marina Regia X4 din Navodari judetul Constanta. Vila Marina Regia X4 din Navodari judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Veronica si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).