Vila Verona Navodari

Oferta de cazare la Vila Verona din Navodari preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Verona are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Verona 2020

Review

0
Nici un vot inca

Vila Verona

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Verona din Navodari judetul Constanta. Vila Verona din Navodari judetul Constanta dispune de 48 camere ( spatii ) cu un total de 96 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 4 stele

Numar camere

48 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

96 locuri

Locatia

Navodari

Telefon mobil

0241-898.100

Fax

0241-897.085

Adresa

Bd Mamaia Nord, Nr 42 , Navodari, judetul Constanta
 

Cazare la Hostel Max din Navodari judetul Constanta. Hostel Max din Navodari judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Hotel Arcadia Hotel din Navodari judetul Constanta. Hotel Arcadia Hotel din Navodari judetul Constanta dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 52 locuri.

 

Cazare la Vila Caraibe din Navodari judetul Constanta. Vila Caraibe din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Veronica din Navodari judetul Constanta. Vila Veronica din Navodari judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.

 

Cazare la Hostel Delfin din Navodari judetul Constanta. Hostel Delfin din Navodari judetul Constanta dispune de 72 camere ( spatii ) cu un total de 504 locuri.

 

Cazare la Vila Liliana 2 din Navodari judetul Constanta. Vila Liliana 2 din Navodari judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Rasarit din Navodari judetul Constanta. Pensiunea Rasarit din Navodari judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Vila Protocol din Navodari judetul Constanta. Vila Protocol din Navodari judetul Constanta dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.

 

Cazare la Vila Beta din Navodari judetul Constanta. Vila Beta din Navodari judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Bungalow Lebada din Navodari judetul Constanta. Bungalow Lebada din Navodari judetul Constanta dispune de 216 camere ( spatii ) cu un total de 600 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Verona si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).