Pensiunea Clasic Gherla

Oferta de cazare la Pensiunea Clasic din Gherla preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Pensiunea Clasic are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Pensiunea Clasic 2020

Review

9.66667
Nota medie: 9.7 (1 voturi )

Pensiunea Clasic

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Pensiunea Clasic din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Clasic din Gherla judetul Cluj dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 6 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Pensiune

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

4 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

6 locuri

Locatia

Gherla

Telefon fix

0264-242.971

Adresa

Str. Clujului, Nr.19 , Gherla, judetul Cluj
 

Cazare la Pensiunea Bai Calde din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Bai Calde din Gherla judetul Cluj dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Cola din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Cola din Gherla judetul Cluj dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Gherla judetul Cluj. Hotel Golden Tulip Ana Dome din Gherla judetul Cluj dispune de 109 camere ( spatii ) cu un total de 217 locuri.

 

Cazare la Motel Etrusco din Gherla judetul Cluj. Motel Etrusco din Gherla judetul Cluj dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Eden din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Eden din Gherla judetul Cluj dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Imperial din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Imperial din Gherla judetul Cluj dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.

 

Cazare la Hotel Acasa din Gherla judetul Cluj. Hotel Acasa din Gherla judetul Cluj dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

 

Cazare la Hotel Mariflor din Gherla judetul Cluj. Hotel Mariflor din Gherla judetul Cluj dispune de 28 camere ( spatii ) cu un total de 47 locuri.

 

Cazare la Pensiunea Ioana din Gherla judetul Cluj. Pensiunea Ioana din Gherla judetul Cluj dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 37 locuri.

 

Cazare la Popas Turistic Baile Baita din Gherla judetul Cluj. Popas Turistic Baile Baita din Gherla judetul Cluj dispune de 16 camere ( spatii ) cu un total de 38 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Clasic si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).