Camping Pralyna Eforie Nord

Oferta de cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Camping Pralyna are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Camping Pralyna 2020

Review

2
Nota medie: 2 (1 voturi )

Camping Pralyna

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camping Pralyna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 32 camere ( spatii ) cu un total de 64 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Camping

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

32 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

64 locuri

Locatia

Eforie Nord

Telefon mobil

0722-433012

Telefon fix

021-7454422

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu Nr.17 Eforie Nord, Eforie, judetul Constanta
 

Cazare la Hotel Cimas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Cimas din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 33 camere ( spatii ) cu un total de 71 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Gabi-geta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Gabi-geta din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

 

Cazare la Hotel Lebada din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Lebada din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.

 

Cazare la Hotel Terra din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Terra din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 36 camere ( spatii ) cu un total de 68 locuri.

 

Cazare la Hotel Putna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Putna din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 41 camere ( spatii ) cu un total de 82 locuri.

 

Cazare la Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Hotel Luxor din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 37 camere ( spatii ) cu un total de 77 locuri.

 

Cazare la Camere Militaru P. Elena din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Militaru P.

 

Cazare la Vila Iris din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Iris din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 29 camere ( spatii ) cu un total de 71 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Ana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Camere Casa Ana din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

 

Cazare la Vila Blue Lagoon din Eforie Nord Eforie judetul Constanta. Vila Blue Lagoon din Eforie Nord Eforie judetul Constanta dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 50 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camping Pralyna si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).