Vila Sky Constanta

Oferta de cazare la Vila Sky din Constanta preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon hartal localize review poze rezervare cazare online. Verifica daca Vila Sky are oferte de Craciun 2020 , Oferte Revelion 2021 sau Paste 2020

Oferta cazare Vila Sky 2020

Review

4
Nota medie: 4 (1 voturi )

Vila Sky

imaginea utilizatorului Administrator Travel-Deals

Cazare la Vila Sky din Constanta judetul Constanta. Vila Sky din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Tip unitate cazare: 

  • Vile

Categorie unitate cazare: 

  • 3 stele

Numar camere

7 Camere (spatii ) cazare

Numar locuri

14 locuri

Locatia

Constanta

Telefon mobil

0722-946.961

Adresa

Sat De Vacanta , Constanta, judetul Constanta
 

Cazare la Apartament Casa Tomis din Constanta judetul Constanta. Apartament Casa Tomis din Constanta judetul Constanta dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 2 locuri.

 

Cazare la Hotel Regal din Constanta judetul Constanta. Hotel Regal din Constanta judetul Constanta dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 46 locuri.

 

Cazare la Hotel Bulevard Corp B din Constanta judetul Constanta. Hotel Bulevard Corp B din Constanta judetul Constanta dispune de 20 camere ( spatii ) cu un total de 40 locuri.

 

Cazare la Hotel Ibis din Constanta judetul Constanta. Hotel Ibis din Constanta judetul Constanta dispune de 154 camere ( spatii ) cu un total de 308 locuri.

 

Cazare la Camere Wax din Constanta judetul Constanta. Camere Wax din Constanta judetul Constanta dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

 

Cazare la Hotel Palace din Constanta judetul Constanta. Hotel Palace din Constanta judetul Constanta dispune de 99 camere ( spatii ) cu un total de 201 locuri.

 

Cazare la Hotel Ciresica din Constanta judetul Constanta. Hotel Ciresica din Constanta judetul Constanta dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.

 

Cazare la Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta. Vila Villa Edel din Constanta judetul Constanta dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.

 

Cazare la Camere Casa Feleac din Constanta judetul Constanta. Camere Casa Feleac din Constanta judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.

 

Cazare la Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta. Hotel Jolie din Constanta judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Sky si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi ( inscrierea si adaugarea de oferte sunt gratuite ).